Behandeling

 

In mijn praktijk behandel ik volwassenen en ouderen met klachten als angst en paniek, onzekerheid, negatief zelfbeeld, trauma gerelateerde klachten, stemmingsklachten, burn-out klachten, moeite met omgaan met lichamelijke klachten, ziekte en vermoeidheid en neuropsychologische problemen.

Neuropsychologische therapie is geschikt voor mensen met hersenaandoeningen die psychologische hulp kunnen gebruiken, en/of hun partner, familie of mantelzorgers. Een hersenaandoening kan het leven ingrijpend veranderen. Een mens kan zich echter aanpassen aan een nieuwe situatie of andere verwachtingen over de toekomst. Bij deze aanpassingen horen emoties zoals angst, boosheid en verdriet. Soms kan het zijn dat u vast komt te zitten in dit proces. Het kan ook zijn dat u klachten ervaart als piekeren, angst voor herhaling, herbelevingen, somberheid, boosheid of frustratie. Alleen al de confrontatie met uw eigen kwetsbaarheid kan veel impact hebben. Ik bied u effectieve psychologische behandeling gericht op uw specifieke probleem en hulpvraag.

De praktijk biedt geen mogelijkheid tot (uitgebreide) diagnostiek. Ook cliënten met een (licht) verstandelijke beperking, ernstige cognitieve of gedragsproblemen kunnen helaas niet binnen deze praktijk geholpen worden. 

Insight hoofd 03